pH csoda – én ezzel fogytam!

http://www.innerlightinc.com

Skype: csoknyayne.p.edit

Üdvözlöm. Örülök, hogy rátalált honlapomra, ahol a pH csoda fogyásról és a hatékony lúgosításról olvashat.

Szeretnél örökké fiatal, energikus és egészséges maradni? Ez már nem álom többé!
Igen, jó helyen vagy, megtaláltad. De azt tudnod kell, hogy ez nem egy sokadik csodaszer a sorban, hanem egy olyan termékcsalád (magyarra fordítva belső fény), mely abban segít, hogy a tested visszanyerje természetes egyensúlyát, ezzel az öngyógyítás képességét, és ez által az esetek többségében a bajok is eltűnhetnek, szinte nyomtalanul.

Az emberi test enyhén lúgos tartományban működik jól. Az elsavasodás azért jelent problémát, mert a stressz és az életmódunk többnyire savas irányba tolják el ezt a finom belső egyensúlyt. Erre a test betegségnek nevezett tünetekkel reagál. Ha megfigyelted már magadon az alábbiak valamelyikét, akkor tudd, hogy a tested segítségért kiált!

·         Alacsony energiaszint

·         Állandó fáradtság-érzet

·         Betegségek

o        Szív-és érrendszeri problémák

o        Magas vérnyomás

o        Magas koleszterinszint

o        Cukorbetegség

o        Allergiák (pl. különböző pollen-és ételallergiák)

o        Asztma

o        Ízületi gyulladások

o        Bőrgyógyászati problémák

o        Fekélyek

o        Gyulladások (ide tartozik a sclerosis multiplex is!)

o        Teherbeesési problémák

o        Daganatos megbetegedések (pl. mióma, egyes ciszták, rák)

o        Gombás fertőzések (pl. candida)

o        Baktérium-fertőzések

o        Vírusfertőzések

·         Túlsúly

·         Emésztési problémák (pl. savtúltengés a gyomorban, székrekedés, híg széklet)

·         Ködös gondolkodás/depresszió

·         Fájdalmak és nyilallások

·         Korai öregedés

ZENIT TV adása a lúgosításról l. rész

 

 

ZENIT TV adása a lúgosításról II. rész

 

 

 

 

 

Jó hír, hogy végre az orvosok, természetgyógyászok, táplálkozásterapeuták felfedezték, hogy testünk elsavasodása korai öregedéshez és számos betegség kialakulásához vezet. Elszomorító azonban, hogy mindenféle kémia szerekkel és módszerekkel próbálnak lúgosítani sok esetben.

 

A zöldek nem csak lúgosítanak, hanem testünk természetes ásványi anyag-, vitamin-, nyomelem- és enzimkészleteit is felépítik, támogatják. Ezért, aki a zöldek komplex tárházát rendszeresen fogyasztja, biztos lehet benne, hogy a sav-bázis egyensúly helyreállításához jelentősen hozzájárul, ha azt természetes módszerekkel teszi.

 

 

 

A kövérség és a túlsúly

Nem más, mint a szervezet természetes válasza (védekezése) a túlzott savasodásra.

A zsírsejtek megkötik a savakat, és elszállítják őket a létfontosságú szervek közeléből, így védik azokat a savroncsoló hatásától. Minél több savat kell megkötni, annál több zsírt termel a szervezet.

 

Mi a baj a fogyókúrával?

Ha így csökkentjük a zsír mennyiségét, akkor felszabadítjuk a szervezetben addig távoltartott (zsírsejtekben addig raktározott) savakat, amire a szervezet úgy válaszol, hogy igyekszik a felszabadult savmennyiség lekötésére újabb és több zsírszövetet létrehozni.

 

Mi történik egy lúgos környezetben?

Lúgos közegben egészséges, energikus sejtek keletkeznek, melyek egy energikus, egészséges testet építenek fel. Többé nem kell kalóriákat számolgatnia!

 

A megoldás: Lúgosítani kell a test szöveteit.

A lúgosító zöldek azok, amelyek valóban képesek a szervezet sav-bázis egyensúlyát a helyrebillenteni.

 

A lúgosítást segítő készítménynek:

 

  • SuperGreens (Szuperzöldek) por -  49 különböző bio-termesztett zöldség, zöld fű, levél és csíráztatott gabonaszem egyedülálló keveréke, amely lehetővé teszi a maximális felszívódását. Több mint 125 természetes vitamint, ásványi anyagot és aminosavat tartalmaz. Különlegesen energizál. Nem tartalmaz ártalmas algákat, gombákat, illetve baktériumokat.

 

  • Prime pH (Elsődleges pH) cseppek - Segítségével a vér könnyebben veszi fel az oxigént a vízből. Erősíti a SuperGreens savsemlegesítő hatását. Erőteljes oxigén-katalizátor – segíti a sejtek optimális működését.

Segít lúgosítani a testet és megszüntetni a túlzottan savas állapotokat, amelyek a legtöbb embernél előfordulnak az egészségtelen étkezési szokások és egyéb savasító hatás következtében.

 

Ha kipróbálná, próbacsomagot keresse webáruházunkban itt.

 

Testünk óriási biológiai üzem, de a cukrokkal történő kémiai manipulációk miatt hívhatnánk akár óriási szeszgyárnak vagy zsírkombinátnak is. Ezt a bonyolult rendszert egyszerű kémiai adalékanyagokkal nagyon veszélyes befolyásolni.

 

Testünket nap mint nap szennyezzük a légszennyezéssel, dohányzással, gyógyszerekkel, de leginkább a savtermelő ételek túlzott mértékű fogyasztásával (olyan ételek, amelyek savas kémhatású anyagokra bomlanak, vagy közvetett módon savas irányba tolják a szervezet, illetve valamely részének a pH-ját). Sőt, a stressz, negatív gondolkodás is felborítja lúgos kémhatású belső nedveink finom egyensúlyát. A mai átlagos táplálkozás túlnyomórészt, közel 80-90%-ban savasító ételekből áll (pl. cukor, húsok, tejtermékek, gyümölcsök, élesztővel készült kenyerek, cukrozott üdítőitalok). Az ideális arány azonban pont ezzel ellentétes lenne: 20% savasító és 80% lúgosító (bázikus) étel. Néhány lúgosító étel pl. a zöld növények, zöldségek, gabonacsírák. 

Savasít még ezek mellett a stressz, a rohanó életvitel, a mozgásszegény életmód éppúgy, mint az erős fizikai igénybevétel, az agresszív fogyókúra (!), és még számtalan dolog. Mindemellett a napi 3-4 liter kívánatos vízmennyiség helyett sokan csak 1-2 litert, vagy még kevesebbet iszunk. A kevés folyadékbevitel önmagában is problémát okoz. Ha az oldószer (víz) mennyisége csökken, az oldott anyag (savak) mennyisége nem változik, akkor az oldat (testnedveink) sűrűbb lesz. Tehát ez is a savasság mértékét növeli.

Savas közegben a sejtek meggyengülnek, és ez hatással van szerveinkre (betegség, fáradtság), idegrendszerünkre (depresszió), izomzatunkra (gyengülés, sorvadás),. a bőr tónusára (korai öregedés). Ez a leparkolt sav később komoly tüneteket okoz, pl. érrendszeri, immunrendszeri panaszok, allergia, egyes szervek rendellenes működése, rákos sejtburjánzás.

 A túlsúly pedig nem más, mint a test normális védekező reakciója a túlsavasodásra. A zsírsejtek megkötik a savakat, és elszállítják őket a létfontosságú szervek közeléből, hogy megvédjék őket a sav roncsoló hatásától. Minél több savat kell megkötni, annál több zsírt termel a szervezet. Ha fogyókúrával, zsírégető tornával csökkentjük a zsír mennyiségét, akkor ezzel egyrészt felszabadítjuk a leparkolt savakat, másrészt a fogyókúra (sportolás) befejezése után a szervezet igyekezni fog minél gyorsabban ismét létrehozni a szükséges mennyiségű (egyre több) zsírszövetet, hogy életünket megmentse.

  

Lúgos közegben egészséges, energikus sejtek keletkeznek, melyek egy energikus, egészséges testet építenek fel

A megoldás tehát: Lúgosítani kell a test szöveteit.

 

És mi a helyzet a gyerekekkel?

Egy Amerikában készült felmérés szerint  a gyerekeknél

  • a rák a vezető halálok, évente több, mint 7000 új beteget regisztrálnak
  • ötből kettő elhízott
  • tizenkettőből egy cukorbeteg
  • minden második szívbeteg lesz
  • három éves korukra az artériákban zsírlerakódások vannak
  • a tizenkét évesek 70%-ánál az artériák a kezdeti meszesedés jeleit mutatják
  • az iskolás korúak 7-10%-a figyelemzavaros

 

Vajon nálunk jobb az arány?

 

 

 

Hogyan lehet lúgosítani?

 

Mi történhet, ha valaki SuperGreens készítményt fogyaszt?

Elképzelhető, hogy méregtelenítési tüneteket tapasztal majd, pl. hasmenés, fáradtság, fejfájás. Ez annak a jele, hogy a teste kiüríti az elraktározódott méreganyagokat a szervezetéből.

·         Talán észreveszi majd, hogy kevésbé éhes, így nem eszik olyan gyakran, ahogy szokott. Valószínűleg nincs is annyira szüksége, amennyit egyébként enni szokott.

·         Elképzelhető, hogy bizonyos ételek utáni erős vágya csökkenni fog. A kenyér, tészta, szénsavas üdítők, édesség iránti epekedés általában lecsökken.

·         Valójában egyre több zöld ételre vágyik majd, pl. salátákra, zöldségekre.

·         Amikor a szervezete lúgosodni kezd, a teste elkezdi megszabadítani magát a felesleges zsírtól. Nem szokatlan jelenség, hogy aki naponta megiszik legalább 3-4 litert, akkor akár egy hónap alatt leadhat 5-10 kg-t.

·         Megtapasztalhatja, hogy megnő az energiaszintje.

·         Előfordulhat, hogy jobban és mélyebben tud aludni.

·         Észreveheti, hogy a bőre hihetetlen változáson megy keresztül. Simább, puhább, egyszóval hidratáltabb lesz.

·         Lehet, hogy tisztulni kezd a gondolkodása és megszűnnek a ködös pillanatok, amelyeket néhanapján sokan tapasztalunk. Ahogy a gondolkodása tisztábbá válik, javul a stresszhelyzetek kezelésére való képessége.

·         Általános egészségi állapota igen pozitív irányba lép előre, s ez felbecsülhetetlen érték, hiszen segít a testének, hogy gondoskodjon saját magáról.

 

A lúgosító zöldek azok, amelyek valóban képesek a szervezet sav-bázis egyensúlyát a helyrebillenteni.

 

 Utoljára frissítve: 2008.05.24.
Email:
polczi@gmail.com