e-mail átadása
*Szeretne egy e-mail címet, ami az elejét Ön határozza meg, míg a @ utáni rész valamelyik domainemre mutat?
Mi sem egyszerűbb! pl. ha az Ön vagy egyik szerette neve Kis Veronika, akkor jól jöhet a kis@veronica.hu e-mail cím. Mi a megegyezést követően néhány napon belül létrehozzuk a kért postafiókot. Lehetőséget biztosítunk levelező-programmal (pl. Outlook, Thunderbird, stb) történő POP3-as protokollú használathoz és mellette webes levelezőklienst is használhat.

Mindez csupán évente 2.500 Ft + ÁFA költséget jelent Önnek!


aldomain biztosítása átirányítással
*Előző pédához kapcsolatosan szüksége lenne a kis.veronica.hu internetcímre? Ráadásul már van tárhelye valahol?
Gondot ez sem okozhat! Mi a megegyezést követően néhány napon belül beállítjuk a kívánt aldomaint és az Ön által megadott internetcímre irányítjuk át. Ezáltal, ha valaki böngészőjébe beírja a címet, az Ön oldalára jut.

Mindez csupán évente 2.000 Ft + ÁFA költséget jelent Önnek!


aldomain biztosítása önálló tárhellyel
*Előző pédához kapcsolatosan szüksége lenne a kis.veronica.hu internetcímre, és az ott megjelenőtartalomhoz tárhelyre is szüksége van?
Gondot ez sem okozhat! Mi a megegyezést követően néhány napon belül beállítjuk a kívánt aldomaint és megadjuk Önnek az FTP-vel elérhető tárhely adatait. Ez után akár Microsoft Office Word programmal is néhány perc alatt saját internetes oldalt készíthet saját magának. Ha kéri, ebben is segítünk!

Mindez félévente 6.000 Ft + ÁFA költséget jelent Önnek!


Kedves látogató! Ha ajánlatunk felkeltette érdeklődését, akkor keressen a 30/999-2239-es mobilszámon vagy az info@videodvd.hu e-mail címen. Köszönjük!